SNOSIMO ODGOVORNOST - UPUTSTVO ZA USKLAĐENOST UZIN UTZ

Sa našom snažnom tržišnom pozicijom i sve većom internacionalnošću, raste i naša odgovornost prema poslovnim partnerima, akcionarima, zaposlenima i javnosti. Kako bismo mogli da ispunimo ovu odgovornost uprkos sve složenijim propisima, u okviru korporativne grupe UZIN UTZ definisana su osnovna i obavezujuća pravila ponašanja. Ova smernica za usklađenost ima za cilj da pruži i pravnu i etičku orijentaciju.

Preuzmite smernice za usklađenost

PROCEDURE ZA DONACIJE I UPITI ZA Sponzorisanje 

Trenutno svakodnevno dobijamo zahteve za donacije i sponzorstva, koje želimo da podržimo. Nažalost, ne možemo pozitivno odgovoriti na sve upite. Kako bismo ovaj proces donošenja odluka učinili što transparentnijim i razumljivijim, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo o kriterijumima koje koristimo prilikom odlučivanja o zahtevima za donacije.

Ako nameravate da nam pošaljete upit za donacije ili sponzorstvo, upoznajte se sa ovim procesom kako biste povećali svoje šanse za uspeh. Održivost i našu društvenu odgovornost shvatamo ozbiljno i stoga podržavamo društvene, održive i regionalne projekte. Konkretno, koncentrisani smo na projekte u kojima su naše kolege snažno uključene na dobrovoljnoj osnovi.

Fokusirani smo na unapređenje vrhunskog sporta u našem regionu, sa košarkaškim timom Ulmer i fudbalskim timom SSV Ulm 1846. Posebno nam je važna promocija mladih talenata. Aktivno podržavamo ovo kao partner Orange Campusa.

Pored toga, podržavamo različite društvene inicijative u regionu Ulma kao deo godišnje božićne donacije.

Instalacioni sistemi za podloge, podne obloge i drvene podove

Mašine i specijalni alati za pripremu podloge i ugradnju podnih obloga

Kompletan izbor proizvoda za ugradnju, renovaciju i održavanje drvenih podova

Epoksidni podovi - strast za dizajn

Instalacioni sistemi za pločice i prirodni kamen

Alati za zidove i plafone.