GENERATION S

NOVA GENERACIJA UZIN MASA ZA IZRAVNAVANJE

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo proširenu Generation S! Proširili smo naše originalne mase za izravnavanje, UZIN NC 170 LevelStar NEW i UZIN NC 112 Turbo, sa daljim, potpuno revidiranim proizvodima na bazi gipsa. Sa UZIN NC 110 NEW, UZIN NC 115 NEW i UZIN NC 118 NEW sada možemo da vam ponudimo kompletan i moderan asortiman masa za nivelisanje kako cementne tako i gipsane.

Kao svi inovativni proizvodi, Generation S, naše tri nove mase za nivelisanje na bazi gipsa karakterišu optimizovana svojstva vezivanja i poboljšana reakcija sušenja. Prefinjeni sastav ih čini  bržim, jačim i čak pouzdanijim od originalnih masa za izravnavanje u ovoj oblasti.

NA PRVI POGLED

BEZBEDNOST

Pouzdano sušenje čak i u nepovoljnim klimatskim uslovima, zbog visokog zadržavanja vode u poređenju sa konvencionalnim masama za izravnavanje.  

ČVRSTINA

Jaka površinska čvrstoća i visok razvoj čvrstoće zbog visokokvalitetnih sirovina.

BRZINA

Spremno za prihvatanje podnih obloga nakon 6 sati zbog inovativnog, reaktivnog vezivnog sredstva i novog aditiva.

 

 

 

UZIN NC 170 LevelStar NEW  

Za još sigurnije sušenje.

Uvođenje vrhunske mase za izravnavanje UZIN NC 170 LevelStar 2009. godine postavilo je standard koji je do sada bio bez premca. Ali uvek tražimo načine da stalno poboljšavamo naše proizvode. Zahvaljujući novom, reaktivnom vezivnom sredstvu i inovativnom aditivu, veći udeo vode za mešanje je vezan u masu za nivelisanje. Kao rezultat toga, manje vode isparava i masa za izravnavanje se brže suši.  

UZIN NC 170 LevelStar NEW je spreman da prihvati većinu podnih obloga nakon samo šest sati kada se nanese na 5 mm. Stoga postavlja novi standard sušenja za mase za nivelisanje. Nova „Super brza tehnologija“ iz UZIN takođe poboljšava performanse sušenja čak iu lošim klimatskim uslovima.

UZIN NC 170 LevelStar NEW flyer

Saznajte više

UZIN NC 110 NEW (DOSTUPNA OD 02.2018)

Klasičan proizvod za nestabilne podloge

UZIN NC 110 NEW je vrlo glatka samorazlivajuća kalcijum-sulfatna masa sa tehnologijom plastifikatora visokih performansi za punjenje, zaglađivanje, izravnavanje i oblaganje podloga za naknadnu ugradnju svih vrsta podnih obloga. UZIN NC 110 NEW je skoro bez zatezanja i stoga je posebno pogodna za nestabilne stare i mešovite podloge u oblasti renoviranja. Masa za izravnavanje omogućava bezbednu ugradnju svih vrsta podnih obloga zahvaljujući povećanoj klasi čvrstoće C35-F7 prema EN 13813.

UZIN NC 110 NEW flyer

UZIN NC 112 Turbo

Najbrža masa za izravnavanje na bazi gipsa na svetu

Uz UZIN NC 112 Turbo, UZIN uvodi apsolutnu svetsku novinu na temu spremnosti za pokrivanje gipsanih nivelacionih masa. Naziv programa je Turbo: Zahvaljujući novoj, reaktivnoj kombinaciji vezivnog sredstva i inovativnim aditivima, može se povećati udeo vode za mešanje koja je vezana za izravnavajuću masu i koja se ne širi u okolinu.

Rezultat: manje vode treba da ispari. UZIN NC 112 Turbo, sa vremenom sušenja od samo šest sati na debljini do 5 mm, postavlja novi standard za spremnost za pokrivanje gipsanih nivelacionih masa. 24 sata su standard na tržištu. Ovo je postalo moguće kroz novu „Super brzu tehnologiju“ iz UZIN-a. Ova inovativna formula kombinuje prednosti proizvoda na bazi gipsa sa prednostima cementnih masa za izravnavanje.

UZIN NC 112 Turbo flyer

Saznajte više

UZIN NC 115 NEW

Masa za izravnavanje za zaista teške situacije

UZIN NC 115 NEW je novorazvijena samorazlivajuća masa za izravnavanje na bazi gipsa ojačana vlaknima. Sa ojačanjem vlaknima, smeša ima visoku unutrašnju čvrstoću. Izravnati sloj stoga pokazuje bolju raspodelu opterećenja. Ovo omogućava izgradnju na elastičnim podlogama, na primer iverici, za naknadnu ugradnju podnih obloga svih vrsta.

Spremnost za pokrivanje mase za izravnavanje je takođe ovde skraćena na oko 20 sati. Dobro razlivanje, veoma dobra upojnost, ujednačen i homogen izgled i glatkoća površine nude majstoru najbolju osnovu za naknadno postavljanje podne obloge i rad na drvenim podovima. Masa za izravnavanje takođe ima povećanu klasu čvrstoće C35-F7 prema EN 13813.

UZIN NC 118 NEW (DOSTUPNO OD 02.2018)

Reparaturna masa visokih performansi

Ovogodišnje lansiranje novog proizvoda takođe ima vrhunac u pogledu performansi: UZIN NC 118 NEW je stabilna, fina i veoma brzo sušeća gipsana masa za sve debljine slojeva. Proizvod pokazuje svojstva brzog vezivanja. Vreme sušenja je uporedivo sa stabilnom masom za izravnavanje na bazi cementa. Stoga se dalji rad na prajmeru, nivelaciji ili lepljenju može izvesti čak i nakon otprilike sat vremena. Punjenje i završna obrada  takođe je moguća sa UZIN NC 118 NEW. Poboljšan je i rad modeliranja, lakše za nanošenje i mnogo se lakše meša.

ISKUSITE PREDNOSTI GENERATION S U DIREKTNOM UPOREĐENJU SA KONVENCIONALNIM MASAMA ZA NIVELACIJU

Instalacioni sistemi za podloge, podne obloge i drvene podove

Mašine i specijalni alati za pripremu podloge i ugradnju podnih obloga

Kompletan izbor proizvoda za ugradnju, renovaciju i održavanje drvenih podova

Epoksidni podovi - strast za dizajn

Instalacioni sistemi za pločice i prirodni kamen

Alati za zidove i plafone.